Drone

Image

Droneoptagelser giver et majestætisk overblik og fornemmelse! Det er associationer, man gerne vil koble med sin virksomhed, produkt eller ydelse. Nogle droneoptagelser kan stå alene. Andre gør det bedst sammen med andre typer optagelser.

Hvis din virksomhed/produkt er bundet op på en geografisk lokation, et miljø eller lækker beliggenhed, er droneoptagelser særlig gode til at fange dine kunder og ramme det ind i en større kontekst. Droneoptagelser er også oplagte til on location optagelser i naturen, hvor man kan ’tilgå scenen’ fra alle tænkelige højder og vinkler – forfølge og forføre!

Droneoptagelser bliver naturligvis klippet og colorgradet som andre videooptagelser eller stillbilleder. Droneoptagelser kan gøres enkelt uden at blive dyrt. Der er dog altid en del planlægning ift. med droneflyvning ift. vejr og varskoelse af politi mm.

Pris fra ca 5.000 (ex moms) – 3.000  som del af anden videopakke.

HVORFOR IKKE STARTE DIALOGEN I DAG?

Send en besked med dine tanker eller spørgsmål og så vender jeg tilbage ved førstkommende lejlighed. (Giv mig dit telefonnummer, hvis jeg skal ringe dig op)

PRIS

Pris og værdi hænger ofte sammen!
= hvilken værdi har det for jer?

Jeg laver tit faste pakke- og tilbudspriser, men i udgangspunktet tager jeg 800 (ex moms) i timen.

KONTAKT INFO

Adresse: Klintevej 25, 3600 Frederikssund
Cvr: 33519540

Telefon: 4098 4466
Email: morten@fotonova.dk